O nama

Osnovna djelatnost društva je proizvodnja i montaža metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, usluge autodizalica i specijalnih prijevoza, izvođenje remonta na industrijskim postrojenjima u procesnoj industriji.

Usluge poduzeća kombiniraju pouzdanost, kvalitetu obavljenih usluga te profesionalnost zaposlenika. Cilj poduzeća je ostvarivanje dugoročne suradnje sa poduzećima kroz kontinuirano visoke standarde obavljenog posla, istovremeno usavršavajući sve poslovne procese.

Posebna pozornost se obraća na sigurnosnu zaštitu pri svakodnevnom radu, provjeri i testiranju materijala i proizvoda, te kontinuiranoj podršci klijentima. Društvo je ustrojilo unutrašnju organizaciju za kontroliranje proizvodnje te je na taj način osiguralo kontrolirano odvijanje procesa proizvodnje u svrhu postizanja kvalitete proizvoda koji zahtjeva naručitelj.

Društvo TRGOMETAL osnovano je 1991.g. kao sljedbenik Bravarske radnje koja je poslovala od 1.06.1981.g. kao proizvođač poljoprivredne opreme (prikolice ,plugovi i dr.priključci) i metalnih konstrukcija, te izvođenje remonta na industrijskim postrojenjima.

Društvo nastavlja istim i sličnim poslovima u većem obimu i radi na usavršavanju i modernizaciji proizvodnje, zapošljavanju većeg broja ljudi. Danas zapošljava više od 95 zaposlenih djelatnika (bravara, montažera, mehaničara i atestiranih varioca,vozača,certificiranih autodizaličara) sa ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga iz područja izrade i montaže metalnih konstrukcija, remonta procesnih postrojenja te usluga dizalica i specijaliziranog transporta.

Trgovački sud upisa:
Trgovački sud u Pazinu: pod MBS:040130863
Temeljni kapital: 1.869.000,00 kn ( uplaćen u cijelosti)